Isparta’da Ekim ayı içerisinde meydana gelen trafik ve iş kazalarında bilanço ağır. Medyakdeniz muhabirinin yaptığı araştırmalar sonucunda son bir ayda basına yansıyan kazalarda 35 kişi hayatını kaybetti, 80 kişide yaralandı.

Isparta’da Ekim ayı içerisinde çok talihsiz kazalar meydana geldi. Araştırmalar sonucunda Ekim ayı içerisinde ölümlü kazaların oldukça fazla olduğu görüldü. Son bir aydaki ölümlü trafik ve iş kazaları neticesinde 35 kişi hayatını kaybetti. 80 kişide yaralandı.

Bu kazaların başlıcaları; 

- Keçiborlu yolunda kamyonet ve minibüsün çarpışması sonucunda 1 kişi öldü 15 kişi yaralandı.

- Maliye Kavşağı’nda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

- Eğirdir’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

- Sütçüler’de faaliyet gösteren bir mermer ocağından çalışan 1işçinin üzerine ekskavatör kovasının düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

- Eğirdir ilçesi Cire köyü yakınlarında faaliyet gösteren bir mermer ocağında işçileri taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi     de yaralandı.

- Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Karamık köyü yakınlarında SDÜ öğrencilerini taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucunda 9 kişi öldü, 23 kişi     yaralandı.

- Geçtiğimiz gün motorsiklet ile arabanın çarpışması sonucunda 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

- Isparta’nın Yalvaç ilçesi Bağkonak mevkiinde elma işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucunda 18 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı.