BEM-BİR-SEN'Den AÇIKLAMA;

ISPARTA İL ÖZEL İDARESİNDE SOSYAL DENGE SEVİNCİ

Bem-Bir-Sen Isparta İl Başkanlığı ile Isparta İl Özel İdaresi arasında yürütülen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi`ne imzalar Bem-Bir-Sen Genel Merkezi'nde atıldı.

Sosyal Denge Sözleşmesi’nin Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu imzaladı.

Törende Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Gürkan Alper, Recayi Karslı, Isparta İl Başkanı Kadir Bayar ve İl Başkan Yardımcısı Ramazan Asan, ve Başkan Yardımcısı Ahmet Ateş ile birlikte il yönetimi de yer aldı.

İmzalanan sözleşmenin memurlara hayırlı  olmasını dileyen Genel Başkan Turbay, “SDS’nin memurlara kazandırılması için yoğun mesai verdiklerini belirterek, “Çalışanların yaşam kalitesinin artmasını ve dolayısıyla çalıştıkları kurumda ve aile ortamında mutlu olmalarını hedefliyoruz. Aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesini sağlamak, emeğin karşılığını vermek, adaletli ücret dağılımıyla sosyal barışı sağlamak en büyük görevimiz. Çalışanların sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek ve en önemlisi geleceğe güvenli bakmalarını temin ederek çalışma performansını artırmak amacıyla Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çalışanlara hayırlı ve bereketi olsun” dedi. 
Genel Sekreter Zadeoğlu ise sözleşmenin çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

      Isparta BEM-BİR-SEN il Yönetimi olarak Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi yapılmasında emeği geçen Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN’a, Ak Parti İl Başkanı Sayın Osman Zabun bey’e AK Parti Milletvekilleri Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ beye ve Sayın Recep ÖZEL beye, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT beye,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Mahmut ZADEOĞLU beye ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Sayın Bayram AYDEMİR beye ve Isparta İl Genel Meclisi üyelerine, sendika olarak teşekkür ediyoruz.
    Sosyal Denge Sözleşmesinin 170 Memur Çalışanlarımızın Ekonomik ve hayat koşullarının iyileştirilmesi, verimliliğin artırılmasına, vesile olmasını alacağımız sosyal dengenin şimdiden bereketli olmasını diler; saygılar sunarız.
 
                                                                                                       ISPARTA BEM-BİR-SEN 
                                                                                                      İL BAŞKAN YARDIMCISI
                                                                                                            Ramazan ASAN



İMZADAN SONRA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sözleşmenin imzalanmasından sonra Isparta Bem-Bir-Sen İl yönetimi Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.