BAŞKAN TURAL’DAN SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI MESAJI

EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, tüm SGK kurum çalışanlarının ve vatandaşların Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutladı. 

EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, her yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasında toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Tural mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sosyal Güvenlik Kurumu, (SGK) sosyal güvenlik alanında hizmet alanların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde etkin, iş ve işlemlerini kanunlara ve kalite standartlarına uygun bir şekilde hizmet veren bir kurumdur.

Kurumun bundan sonraki süreçte de sunduğu hizmetlerin kalitesini arttırıp, vatandaşların memnuniyetini kazanma yolunda gayretli ve özverili çalışma göstereceğine inancımız tamdır. Sosyal Güvenlik Haftası boyunca tüm yurtta ve ilimizde sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla kamuoyunda sigortalı istihdamın teşviki, sosyal güvenlik bilincinin arttırılmasına yönelik bilgilendirici ve tanıtıcı etkinlikler düzenlenmektedir.

Güvenli ve huzurlu bir gelecek ortamı oluşturulmasına, başta esnafımız, sanatkarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyet beklenmektedir. Zira kayıtlı istihdam arttıkça devlet olarak kurum kaynaklarımız artacak, buna bağlı olarak sunulan hizmetlerin de kalitesi yükselmiş olacaktır.