Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlere hız kesmeden devam ediyor. Isparta  SP İl Başkanı Cevat Gencay, Türkiye genelinde bin 742 aday adaylarının bulunduğunu söyledi. 

Gencay,  SP merkez binasında yaptığı açıklamasında seçimler öncesinde partilerinin temayül yoklamasının yapıldığını ve il teşkilatının Ankara’ya davet edildiğini ve aday adaylarının burada mülakata sokulduğunu belirtti. Ayrıca SP İl Başkanı  Gencay, Genel İdare Kurulu üyesi olarak Ankara’ya gideceğini kaydederek, kesin sonuçların bu toplantıdan sonra belirleneceğinin de altını çizdi.

Başkan Gencay, partilerinden milletvekili aday adayı olan isimlerin diğer partiler gibi birinci veya ikinci sırada olmak gibi bir dertlerinin olmadığını söyleyerek, “Bizim tek derdimiz halkımıza hizmettir” dedi. Gencay, seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü hatırlatarak, “Köy köy dolaşıyoruz ve halkımızla bir araya gelerek refaha ulaşmanın tek çaresinin Saadet Partisi olduğunu anlatıyoruz” dedi.

İktidarın kişi başına düşen milli gelirin 10 bin doları geçtiği yönündeki açıklamalarının asılsız olduğunu söyleyen Gencay, “Biz bir araya geldiğimiz insanlara soruyoruz. 5 kişilik bir ailede geliri 50 bin doların üzerinde olan kimseyi görmedik.  Halkımız borç batağında” dedi.

 ‘İktidara geldiğimiz zaman yüzde 50 zam sözü verdiğimizi her yerde söylüyoruz’ diyen Başkan Gencay, Maliye Bakanı Şimşek’in, ‘Bunlar hayal ediyor’ şeklindeki açıklamalarına da cevap verdi. Başkan Gencay, “Biz yapacağız demiyoruz yaptık diyoruz. İktidara gelelim yaptığımızı tekrar yapacağız ve hayal ettiğimizi düşünenler ne kadar gerçekçi olduğumuza bir kez daha tanıklık edecekler. Bizim iktidarımız döneminde yaptığımız çalışmaları bunları söyleyenler hayal bile edemez” şeklinde konuştu.