Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay, milletvekili aday adaylarını tanıttı. Gencay, Abdulbaki Özyurt, Şehir Planlamacısı Hüseyin Yıldızhan ve Yerel seçimlerde Şarkikaraağaç Belediye Başkanı adayı olan Dinçer Demirezen’in aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Gencay, 22 Mart 2011 tarihine kadar milletvekilliği aday adaylığı müracaatların devam edeceğini belirterek, 27 Mart 2001 Pazar günü de temayül yoklamalarının olacağını ifade etti. Gencay, temayül yoklamalarında halkın fikirlerine önem verdiklerini söyleyerek, “Başka partiler gibi temayül yoklaması yapıp, genel merkezin istediğini listeye alma gibi bir olayımız yoktur. Biz halkımız ne diyorsa onu yaparız” dedi.

Saadet Partisi’nin ülkenin çıkarları için ittifaka hazır olduğunu kaydeden Başkan Gencay, “Demokrat Parti, Türkiye Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Biz diğer siyasi partileri düşman olarak görmüyoruz. Isparta’mız ve Türkiye’miz için ,en iyi hizmetin gelmesinde ittifak gerekiyorsa yaparız” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi olarak iktidara geldiklerinde yüzde 50 zam sözü verdiklerini söyleyen Gencay, ayrıca herkes okuyabilsin, eğitimde eşitlik yaşansın diye üniversitelerdeki harç paralarının kaldırılacağını bildirdi. Gencay, “Gelir adaletsizliklerinin ortadan kalkması için çaba göstereceğiz. Türkiye’de üretim yerlerinin kapanıyor. İthalata dayandırılarak tüketim toplumu oluşturuluyor. Biz bu olumsuz durumun önüne geçeceğiz” dedi.

Başkan Gencay, ilçe ilçe, köy köy dolaşarak iktidar olmaları halinde yapacakları hizmetleri anlatacaklarını belirterek, “Diğer partiler gibi yapacağız, edeceğiz demeyeceğiz, yaptık diyerek yola çıkacağız” şeklinde siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi.