Sporcu Dostu Iyaş’ta Hedefler Büyük

Geleceğin sporcularını yetiştiren Iyaş’ta hedefler büyük. Adeta “Futbolcu Fabrikası” haline gelen Iyaş Gençlik ve Spor Kulübünde alınmadık kupa bırakılmadı. 4 yıl içerisinde U Liglerinde kazandıkları şampiyonluklarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar. Ve Türkiye’nin ikinci Altınordu’su olma yolunda emin adımlarla ilerlemelerine devam ediyorlar.
Sırasıyla üst liglere çıkmayı hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Erol Büyükleblebi, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. 

Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü olarak altyapı projesini hayata geçirdiklerini belirten Erol Büyükleblebi; “Beş antrenörümüzle birlikte geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Ve süper lig takımlarının büyük önem verdiği altyapı projesini güller diyarında hayata geçiriyoruz. Allah’ın izniyle çocuklarımızın gayretiyle Isparta’nın öz evlatları olarak profesyonel lige yükseleceğiz” diye konuştu.

Geleceğe yatırım yapan Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü, futbolda yüzlerce genci sıfırdan alarak geleceğe hazırlıyor. Okullarda taramalar yaparak ücretsiz olarak kurslar düzenleniyor. 

Isparta futboluna renk katan ve altyapıya büyük önem veren Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü, Bulgaristan’daki U-17 Uluslararası Futbol Turnuvasına davet edildi.

 PFV Lokomotiv Plondiv takımı tarafından 23-28 Temmuz tarihleri arasında ülkemizi temsil edecek olan Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü, şimdiden hazırlıklara başladı.

Gençleri sadece sporcu olarak değil vatanına, milletine ve bayrağına bağlı evlatlar olarak yetiştirdiklerini söyleyen Kulüp Genel Koordinatörü Mehmet Dülger ise; “Isparta genelindeki okullarda yaptığımız taramalarda binlerce yetenekli gencin olduğunu fark ettik.

Bu çocukların öğretmenleri ve aileleriyle görüşerek lisanslarını çıkartarak kulüp bünyemize alıyoruz. Hepsi birbirinden yetenekli ve kabiliyetli, yeter ki bu çocuklarımıza imkan verelim” dedi.