Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine rakipsiz giren Şükrü Başdeğirmen, ikinci dönem için ilk vizeyi aldı. 17 grupta 46 meclis üyesi ile 60’dan fazla komite üyesi 1.etap seçimler sonucunda üyelerin oylarıyla seçildi. ITSO’da ikinci etap seçim 13 Nisan Cuma günü yapılacak. Yönetim kurulu ile meclis başkanı ve yardımcıları, TOBB delegeleri belirlenecek.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra teşekkür konuşması yaptı. Herkese teşekkür eden Başdeğirmen, şöyle konuştu:

“Arkadaşlarımıza, üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmadılar. İkinci kez görevi yeniden bize tevdi ettiler. İnşallah birinci dönemdeki gibi çok istekli, arzulu ve azimli bir şekilde önümüzdeki 4 yılda da Isparta’ya hizmet edeceğiz. Önceki yaptıklarımızdan daha ileriye giderek, daha iyi çalışarak bu görevimizi yürüteceğiz. Ülkemiz için, Ispartamız için hayırlı olsun. Bu görevleri aldıktan sonra biz buralarda memleket için yapılması gereken ekonomik ve sosyal çalışma içerisinde olacağız. Bize oy veren, bizi gönülden destekleyen, gelemeyip bizi arayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah.”