Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, Mayıs ayında yapılacak olan ITSO seçimlerinde Başkanlığı Şükrü Başdeğirmen'in kazanacağını söyledi.

 

Isparta Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine 2 aydan daha az bir zaman kala kulisler hareketlendi.
 
Seçimlerin en iddialı ismi olan Şükrü Başdeğirmen'e destekler sürüyor. Daha önce yerel basına yaptığı açıklmayla Başdeğimen destek olacaklarını belirten Şükrü Başdeğirmen, neden destek verdiklerini de dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şenol'un açıklaması şu şekilde.
 
"Şükrü Bey'in adaylığını açıklamasından ötürü çok mutlu oldum. Şükrü Başdeğirmen, gerçekten Sanayi ve Ticaret Odası'nda pozitif bulduğumuz arkadaşımız. Tecrübe ve birikimiyle bu işi götürebilecek bir insandır.  Isparta’da ki siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla olumlu iletişimi olan birisidir. Bu işi hakkı ile yerine getirebileceğine kesinlikle inanıyorum. CHP olarak Şükrü Başdeğirmen'e verdiğimiz desteğin de ne kadar isabetli olduğu görülmektedir. Isparta kamuoyu büyük bir oranda Şükrü Bey'i destekleyeceğinden şüphemiz yok. Biz destek olduğumuzu kamuoyuna açıkladık. Bizim partimizin üyesi olup da ITSO üyesi olan arkadaşlarımızda var. Bu arkadaşlarımız zaten partimizin görüşünü aldıktan sonra oy kullanacaklardır. Gittiklerinde de Başdeğirmen'e oylarını vereceklerdir. Bir aday neden desteklenir, bunun nedenlerini üyelerimize anlatacağız. Zaten bizim aradığımız kriterlerin hepsi Şükrü Başdeğirmen'de var" dedi.