Göller Bölgesi Teknokenti bünyesinde faaliyet gösteren ve Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Okutmanı İlhan Köse’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu D’ROSE – Gülsuyu Naturel Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uluslararası platformda kalitenin Nobel’i olarak değerlendirilen “Altın kategoride Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü”ne layık görüldü.

Business Initiative Directions tarafından Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve New York’ta yapılan yıllık toplantılarda, 116 ülkeden şirket liderlerinin bir araya gelerek sundukları önerilerin sonucunda ‘IAE’ için aday gösterilen D’ROSE, kalite,liderlik, inovasyon ve teknolojiye verdiği önem ile faaliyet gösterdiği sektörlerde rol model olma özellikliğinden dolayı “Altın Kategori” de ödül almaya hak kazandı.



Yarışmada ödül alan Okutman İlhan Köse, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ödüle bir Türk şirketinin layık görülmesinden dolayı mutluluk ve onur duyduklarını belirten İlhan Köse, “Doğal kozmetik sektöründe ekibimizle ciddi Ar-Ge çalışmaları yaparak dünya pazarını sürekli takip ederek ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimizi üst kalitede ürettik. Aldığımız ödül neticesinde de artık bir dünya markası olduk. Üniversitemizin adını uluslararası platformda temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz”diye konuştu.

Süleyman Demirel Üniversitesinin ulusal düzeydeki başarıları aşarak uluslararası düzeydeki başarılara imza attığını dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Bu başarılar hem üniversitemiz hem Ispartamız hem de ülkemiz açısından önemli bir gurur ve mutluluk kaynağı. Kalitenin Nobeli olan Avrupa Kalite Ödülünü almış olmamız başarılarımızdaki devamlılığın ve arkadaşlarımızın dünya çapında neler yapabileceğinin göstergesi olarak bizi sevince boğmuştur. Bu tür başarıların artarak devam etmesini diliyorum” dedi.