TKDK İl Koordinatörlüğü görevine başlayan Doç. Dr. Süleyman Gülcü, hedeflerini açıkladı. Bugüne kadar 62 milyon TL yatırımı Isparta’ya kazandırdıklarını belirten Gülcü, “Kurumumuzun AB fonlarından sağladığı ve hibe olarak dağıttığı kaynakları Isparta olarak daha iyi değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Su Mühendisi Ramazan Çelebi’den boşalan koltuğa atama yapılmıştı. Kırsal Kalkınma Uzmanı Ali Toker’in vekaleten yürüttüğü göreve SDÜ Şarkikaraağaç MYO Müdürü Orman Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Gülcü atanmıştı. Gülcü, yeni görevine başlarken, hedeflerini de belirlemeye çalışıyor.

62 MİLYONLUK YATIRIM KAZANDIRILDI

Bugüne kadar Isparta’da yatırımlara çok büyük destekler verildiğini ifade eden Gülcü, “Kurulduğumuz günden bugüne çok ciddi oranda yatırımlara destek olmuş, hibe dağıtmış bir kurumuz. Yaklaşık 62 milyon TL ilk günden bugüne yatırım kazandırdık. Bu gerçekten hafife alınamayacak bir rakamdır. Kurumumuzun AB fonlarından sağladığı ve hibe olarak dağıttığı bu kaynakları Isparta ili olarak daha iyi değerlendirmek için elimizden geleni yapmak durumundayız. Önümüzdeki süreçte bu bizim için en önemli çalışmalardan birisi olacak” dedi.

YATIRIMCILARI KURUMA BEKLİYORUZ

Öte yandan destek ve hibelerden faydalanmaları için tüm yatırımcılara, kırsalda birikimleri olup değerlendirmek isteyen vatandaşlarıa destek olmak istediklerini vurgulayan Doç. Dr. Süleyman Gülcü, “Uzmanlarımızla ve  ekibimizle yatırımcı arkadaşları kurumumuza bekliyoruz. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar yapılmış. Bundan sonra da bu çalışmaların üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.