Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Sütçüler İşletme Müdürlüğü Çandır Orman İşletme Şefliğinde yangın emniyet yollarını, Yardop projesi sahalarını, yol kenarı bakım çalışmalarını ve Akçal yangın kulesini yerinde denetledi.
Bölge Müdür Yardımcısı Tahsin Etli, Sütçüler İşletme Müdürü Ayhan Arat, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Şefleri ile birlikte Sütçüler Orman Sahalarını denetleyen Bölge Müdürü Refik Ulusoy, emeği geçen personele teşekkür etti. 


Bölge Müdürü Ulusoy, orman yangınları ile mücadele, yangın emniyet yolları, yangın emniyet şeritleri, Yardop projeleri ve yol kenarı bakımları gibi tesislerin çok önemli olduğunu, bu tesislerin ve bakımlarının zamanında yapılması gerektiğine dikkat çekerek, incelenen tesislerde yapılması gerekenleri talimatını verdi.
Bölge Müdürü Refik Ulusoy Sütçüler İşletmesinde yapılan başarılı çalışmalarla ilgili, emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, 2020 yılı programlarında devam eden çalışmaların zamanında ve başarılı bir şekilde sonuçlandırılması talimatında bulundu.