Isparta'daki Gölcük Göleti'nde genç bir kadın ağaç dallarında takılı olarak boğulmak üzereyken bulundu. İl Afet ve Acil Durum ekipleri tarafından göletten çıkarılan kadın, Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haber32 muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gölcük Milli Parkı'nda gezinti yapan vatandaşlar, bir kadının sesini duymaları üzerine yöneldikleri gölette, dallarda takılı bir kadın gördüler ve durumu park bekçisine bildirdiler. 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine İl Afet ve Acil Durum ekiplerinin olay yerine gelerek, genç kadını gölette takılı olduğu dallarından kurtardı.

     Yarı baygın vaziyette bulunan kadın, Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
 

    Milli Park bekçisi Dönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18-22 yaşları arasındaki kadının bugün saat 10.30 sıralarında bir taksiyle Gölcük Milli Parkı'na geldiğini söyledi.

     Kadının, Milli Park'ın giriş kapısında karşılaştığı görevlilere, canı sıkıldığı için gezmek amacıyla parka geldiğini söylediği öğrenildi.

Isparta'daki Gölcük Göleti'nde ağaç dallarında takılı olarak boğulmak üzereyken bulunan genç kızın 18 yaşındaki lise öğrencisi S.Ö. olduğu belirlendi.

    Haber32 muhabirinin aldığı bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum ekipleri tarafından gölet içinde takılı kaldığı dallar arasından kurtarılan S.Ö'nün Afyonkarahisar'a bağlı Dazkırı nüfusuna kayıtlı olduğu ve Isparta Kız Meslek Lisesi öğrencisi olduğu belirtildi.
     Isparta Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi devam eden S.Ö'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.