Birtan Özgün Takmaz hukuk danışmanlığı bürosu, Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, avukatlar ve yüzlerce davetlinin katılımıyla hizmete açıldı.

Isparta Barosu avukatlarından Birtan Özgün Takmaz, müvekkillerine daha iyi hizmet verebilmek adına Tuhafiyeciler sitesi yanında yer alan, Çelebiler Mahallesi 1409 Sokak Hayrat Apartmanı No:12 Kat:3 Daire: 9 adresinde düzenlenen görkemli bir tören ve yüzlerce davetlinin katılımıyla açıldı. Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Takmaz ailesinin tek çocukları Avukat Birtan Özgün Takmaz, kendisine ait Takmaz Hukuk ve Danışmanlık Bürosu'nu hizmete açtı. Takmaz ailesinin bu görkemli açılışında dostları yalnız bırakmadı.

Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, “Bugün Birtan kardeşimizin ekmek teknesini açmaya geldik. Birtan kardeşimiz bir yıldır staj süresini tamamladı. Ardından yemin merasiminde de söylemiştim, çok güzel bir kardeşimiz. Hukuk camiamıza, baromuza bir savaşçı olarak katıldı. Isparta Baromuzun güzide stajyerinden, güzide avukatlarından biri olacağına da inancımız sonsuz. Böyle bir açılışı yapmaktan dolayı ben büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Yolu ve bahtı açık olsun, işleri bol ve hayırlı olsun” dedi. Takmaz Hukuk danışmanlığı Bürosu kesilen kurdele ile hizmete açıldı.