‘Tam kadro sahadayız’

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel, kendisi ve diğer adaylar ile Ak Parti’ye “tedirginlik içindeler” diyen Ali Haydar Öner’e cevap verdi. Özel, “Bizde parçalanma bölünme yok, tam kadro sahadayız, CHP’nin gençlik kolları istifa etmiş, istifalar sürüyor. Önce kendinize bakın” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Üzüm Pazarındaki esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi. Tüm esnafın dükkanına ziyarette bulunan Recep Özel, müşterilerin ve esnafın elini sıkıp destek istedi.
 

12 Haziran seçimlerinin daha önemli olduğunu vurgulayan Recep Özel, “parçalanmaya bölünmeye gerek yok. Halkın partisi, milletin partisi AK Parti yine,  yeniden iktidara gelecektir” açıklamasında bulundu.
 

Özel şehit annelerini unutmadı

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel anneler günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti. Anneler günü nedeniyle bütün annelerin anneler günün kutlayan AK Parti Milletvekili Recep Özel, şehit ailelerini de ziyaret ederek annelerin günün kutladı. Şehit ailelerini ziyaret eden Recep Özel’i AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve kadın kolları üyeleri yalnız bırakmadı.

Pide fırını açılışına katıldı
 

Halife Sultan Mahallesinde Furkan Pide ve Izgara salonunun açılışına katılan Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Açılışa Fırıncılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer de katıldı.
 

Resmi kurumlara ziyaret

Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, resmi kurumlara da ziyarette bulundu. Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünü ziyaret eden Recep Özel, İl Müdürü Süleyman Tüyer’i makamında ziyaret etti. Ayrıca Devlet Hastanesine acil bir hasta için giden Recep Özel, başhekim Ramazan Okutan’ı da ziyaret etti.