Açılış törenine Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Ticaret Borsa Başkanı Ahmet Adar  Başta olmak üzere iş dünyasının temsilcileri, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Fuarın açılışına çevre illerden de davetliler geldi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta'nın tek sektörel organizasyonun bu fuar olduğunun altını çizdi.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar ise konuşmasında Isparta'nın ihracatının her geçen yıl arttığını, bunda en büyük payın yaş meyve sebze ve tarım olduğunu söyledi. Isparta bir tarım şehri diyen Başkan Tutar, ilimizin büyüme hedefine ulaşacağını belirtti.

TOBB Başkan Vekili Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ise bölgeyi kalkındırmak için çok ciddi çaba sarfettiklerini söyledi. Tarım ve hayvancılıkta girdi maliyetlerinin yükselmesinin ciddi sorun olduğunun da altını çizen Başkan Çetin, bölgede 100 bin üye olduğunu söyledi ve kapsamlı bir bölge Fuarı için hazırlık yapıldığını müjdeledi.

Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu da konuşmasında fuarın hayırlı olmasını diledi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ise konuşmasında bu tür fuarların kalkınmada önemli olduğunu söyledi.

Mart Ayında Kartlı Ödemeler Rekor Kırdı Mart Ayında Kartlı Ödemeler Rekor Kırdı

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen fuar 21 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak. Fuarda yaklaşık 80 firma 300 civarında da marka yer alıyor.