Tartışmanın tarafı değilim

Vali Oğuz, eski Isparta Valisi yeni CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner  ile ilgili kesinlikle tartışmanın içinde olmadığını, bugüne kadar konuşmadığını ve konuşmayacağını belirterek: "Ben sadece işimi yapıyorum" dedi.

Vali Memduh Oğuz, eski İsparta Valisi yeni CHP İsparta Milletvekili Ali Haydar Öner ile aralarında bir tartışma, sorun varmış gibi gös terilmeye çalışıldığını belirterek, kendisinin tartışmanın bir tarafı olmadığını söyledi.

 Oğuz, . son gelişmeler ve yaşananlarla ilgili olarak Haber32 muhabirine şunları söyledi;:

"Ben bu devletin Valisiyim ye kesinlikle tartışmanın içinde değilim. Ben bugüne kadar iki konu dışında bir tek kelime etmedim. O konularda da düzeltme yapmak için konuştum.

Ortada karşılıklı bir tartışma söz konusu değil. Yaşanan bir monolog. Sadece Ali Haydar bey konuşuyor. Ben devletin Valisiyim ve işime bakıyorum, hizmet etmeye çalışıyorum. Sataşmalara cevap vermiyorum.

Ben hiçbir şekilde sataşmadan - çatışmadan yana değilim. Ali Haydar Bey haklı - haksız sürekli benimle ilgili konuşuyor ama ben hiçbir şekilde konuşmuyorum. Bundan sonrada konuşmayacağım.

Bugüne kadar ben kendisinin şahsı veya icraatı ile Hgili bir kelime etmedim, etmemde. Çünkü ben devletin valisiyim, kendisi siyasetçi. İki Vali arasında tartışma var gibi bir hava veriliyor. Ben bu tartışmada yokum.

Bugüne kadar ben kendisinin şahsı veya icraatı ile ilgili bir kelime etmedim, etmemde. Çünkü ben devletin valisiyim, kendisi siyasetçi."

İki Vali arasında tartışma var gibi bir hava veriliyor. Ben bu tartışmada yokum.

12 Haziran günü milletin iradesi sandıkta tecelli ; etmiştir. Milletin iradesine saygısızlık etmeyiz, başımızın üstünde yeri vardır. Sayın Öner'in de hiç kimsenin de hakkını yemeyiz ve hakkını teslim ederiz.

Tekrar ediyorum: Tartışmanın kesinlikle tarafı değilim, gerginlik söz konusu değil. 2.5 aydır konuşmadım ve konuşmayacağım. Hiç kimseye kırgın değilim, ben doğru olanı yapıyorum ve Allah'a havale ediyorum."   şeklinde konuştu.