Reyhan Tatlıcılık İşletme Sahibi Adem Doğan,işletmelerinde birçok çeşit tatlı seçeneklerinin bulunduğunu belirterek “6 çeşit tatlı seçenekleriyle Isparta halkına hizmet veriyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız ürünler doğal ve kalitelidir” dedi.

11 YIL ÖNCE İŞLETMEMİZİ AÇTIK

Reyhan Tatlıcılık İşletme Sahibi Adem Doğan işletmelerini 11 yıl önce açtıklarını ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunduklarını söyledi. Doğan, “İşletmemiz 11 yıllık bir işletme. Tatlıcılık sektöründe hizmet veriyoruz. İşletmemizde 6 çeşit tatlı seçeneklerimiz var. Bunlar baklava çeşitleri, bülbül, sarı burma, halka tatlısı, şam tatlısı ve tulumba seçenekleridir” dedi.

KIZARTMA TATLILARINI BİZ BAŞLATTIK

Satışa sundukları ürünlerde kullandıkları malzemelerin doğal ve kaliteli malzemeler olduğunu dile getiren Reyhan Tatlıcılık İşletme Sahibi Adem Doğan, kızartma tatlı sektörünün kendilerinin başlattıklarını söyledi. Doğan, “Yapılan ürünler günlük taze malzemelerle yapılıyor. Doğal malzemeler kullanıyoruz. Kaliteli yağ, un ve şeker kullanıyoruz. İlk kurulduğumuz zamanlarda kızartma tatlı sektörü fazla yoktu. Seyyar arabalarla satılıyordu. Onlarında ne olduğu belirsizdi. Biz bu kızartma tatlı sektörüne açtığımız işletmemizle başladık. En azından vatandaşlar satışa sunulan ürünleri nerden aldığını biliyordu. 11 senedir işletmemizi yürütmekteyiz” şeklinde konuştu.

BU İŞLETME BİR AİLE İŞLETMESİDİR

Reyhan Tatlıcılık İşletme Sahibi Adem Doğan işletmelerinin aile işletmesi olduğunu ve  satışa sunulan ürünleri kendi imalathanelerinde yaptıklarını söyledi. Doğan, “Bu işletme bir aile işletmesidir. İşleri ben, kardeşim ve eşlerimizle yürütüyoruz. İşyerimiz 2 katlıdır. Aile salonumuz vardır. Satışa sunduğumuz ürünlerimizi kendi 120 m2’lik imalathanemizde yapıyoruz. Vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için buradayız” diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLDUKÇA İYİ

Satışa sunulan ürünleri yiyen vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını belirten Reyhan Tatlıcılık İşletme Sahibi Adem Doğan, Isparta halkının ürünlerini rahatlıkla yiyebileceklerini söyledi. Doğan, “Müşteri memnuniyeti oldukça iyidir. Şu ana kadar hiçbir şikayet almadık. Vatandaşların işletmemize olan ilgisi çok güzel. Kalıplaşmış müşterilerimiz de var. Zaten ürünlerimizi hijyenik ortamlarda yapıyoruz. Isparta halkı ürünlerimizi gönül rahtlığıyla yiyebilirler. Sertifikalarımız da var. Bu konuda kendimize güveniyoruz ve Isparta halkını işletmemize bekliyoruz” sözlerini noktaladı.