Değişimin adresi sizsiniz, gelişimin ve büyümenin adresi Şükrü Başdeğirmen” dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç , partisinin belediye başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’in açık hava toplantısı düzenlediği Emre Mahallesi’nde hizmetin adresi olarak Başdeğirmen’i gösterdi. Bilgiç, şunları söyledi, “31 Martta son derece önemli bir seçime gidiyoruz. Bakın bir tarafta adını millet ittifakı koyan ama terör örgütleriyle iç içe el birliğiyle kol kola bu ülkenin bekasına ezanımıza, bayrağımıza göz dikmiş bir ihanet şebekesi var. Siz terör örgütleriyle ortaklık yapıyorsanız listelerinizde PKK’nın adaylarına yer veriyorsanız.

Adaylarınız PKK ve HDP tarafından destekleniyorsa bunun adı ihanet ittifakıdır. Mutlak surette uyanık olmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız bu seçimin beka seçim olduğunu söylüyor. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli bunun beka seçimi olduğunu söylüyor. Bu ülkenin düşmanları bu seçimin sonucunda Tayyip Erdoğan bir tökezlesin ülkeyi karıştıralım kan gölüne döndürelim parçalayalım bunun peşindeler. Buna müsaade etmeyeceğiz.

Bakın hizmeti falan konuşmuyorum. Zaten hizmetin adı AK Parti. Biz bunu 1994’ten beri Türkiye’nin her yanında ispat etmiş durumdayız. Biz bölünmüş yollara, hızlı trenlere, şehir hastanelerine imza attık. İşte dünyanın en büyük havalimanı İstanbul’da. Bu Türkiye için refah gelişim demektir. 16 yıldır savunma sanayimize yatırım yapmasaydık Afrin harekatını yapamazdık. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye’nin milli piyade tüfeği bile yoktu. Onun için daha dün İHA’lar tespit eti F16lar vurdu. PKK’lı lider kadrosundan dördü cehenneme gitti. Biz bu ülkenin düşmanlarına hain terör örgütleri ve onların sahiplerine geçit vermeyeceğiz. Çanakkale, Sakarya ruhuyla, 15 Temmuz ruhuyla 31 Mart’ta hep birlikte vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağız. Isparta zaman kaybetti. Şehircilik anlamında zaman kaybetti. Şehirde imar planı yok. Yeni yerleşim bölgeleri açılmadı. Yeni yollar açılmadı. Emre’nin top sahası bile halledilmedi. İşte tüm bunlar için adres AK Parti belediyeciliği, adres Şükrü Başdeğirmen. Adayımız Şükür Başdeğirmen’le Isparta’da belediyecilik anlamında çağ atlamaya hazırız ve talibiz. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Değişimin adresi sizsiniz, gelişimin ve büyümenin adresi Şükrü Başdeğirmen.

” MAHALLESİNDEN BAŞDEĞİRMEN’E DESTEK İSTEDİ

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, büyüdüğü mahallede, komşularından, arkadaşlarından Şükrü Başdeğirmen’e güçlü destek vermelerini istedi. Gökgöz, “Belediye işi gönül işi diyor muyuz? Belediye işi Şükrü işi diyor muyuz? Düne kadar ilçelerde geziyordum. Bugün itibariyle adayımızla birlikte merkezde dolaşmaya başladım. Siyasetin çirkin yüzü kendisini gösterdi. Adayımızla, teşkilatımızla ilgili çeşitli iftiraları görüyoruz. Ama çamur at izi kalsın devri bitti. Onların gözleri vardır görmez, kulakları vardır duymazlar, dilleri vardır doğruyu konuşmazlar. 4 gün sonra sizlerin de desteğiyle Belediye Başkanı olduktan sonra Şükrü Başkan bizler işimiz hizmet gücümüz millet diye yola çıktık. Bundan geri atmadan yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Biz bu milletin derdiyle dertliyiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle yola çıktık bu yola devam edeceğiz. Dürüst olacağız. Kimseye iftira atmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu azimle milletimize çok şeyler katacağız” dedi.

EMRE’DE Kİ COŞKUNUN SESİ AKSU’DAN SÜTÇÜLER’DEN DUYLUYOR

AK Parti İl Başkanı, Osman Zabun “Siyaset Emre’den akar diyoruz. İşte Emre burada. Bu coşku 31 Mart’ın en güçlü işareti. Emre’de coşku bugün o kadar büyük ki; sadece Isparta’dan değil. Bu coşkunun sesi Yenişarbademli’den, Aksu’dan, Sütçüler’den, Şarkikaraağaç’tan duyuluyor. Bir yerden daha duyuluyor Konya’nın Beyşehir’inden de bu coşku duyuluyor. İnşallah Şükrü Başkan 31 Mart’ta güçlü bir şekilde Belediye Başkanı seçilecek. İnşallah İl Genel Meclisi’nde de güçlü bir ses gelecek. Isparta’nın sesini Türkiye duyacak” dedi.