Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Keciborlu ilçesinde esnafı ziyaret etti. Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, AK Parti İlçe Başkanı ve partililerle ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden TBMM Başkan Vekili Bilgiç, yerel seçimler için Keçiborlu halkından destek istedi.

Bilgiç, 31 Mart seçimlerinde esnafın ve halkın desteği ile bir kez daha iktidar olarak hizmete devam edeceklerini söyledi. Hizmetin halkla ve iktidarla olacağını belirten Bilgiç, Yusuf Başkanımla çalışmaktan büyük keyif alıyorum. Hep doğru işlere imza atıyor.

Doğru projelere imza atıyor. Keçiborludan çok çok iyi bir sonuç bekliyorum. Keçiborlu sadece Isparta bölgesinde değil Türkiye genelinde de aldığı oy oranıyla dikkat çekecektir. Keçiborlu halkı çok vefakardır. Sandıkta bu vefasını gösterecektir.

Bekleyen yatırımlar var, bu yatırımların bir an evvel tamamlanması ve yeni hizmetlere geçilmesi için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz." dedi. Bugüne kadar Keçiborlu ilçe halkımız adına TBMM Başkan Vekilimiz Abimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e talep ettiğimiz ve destek istediğimiz bütün projelerimize destek verdi. TBMM Başkan Vekilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı ilçe hakkım ve ekibim adına sonsuz teşekkür ediyorum.