TEBRİK…1,336 BİN KERE MAŞALLAH…

Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği Sekreteri Şükrü ALTUĞ, Zehra Karahan’ı Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği olarak başarısından dolayı tebrik ettiklerini belirtti.
  
Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği Sekreteri Şükrü ALTUĞ basına yazılı yaptığı Tebrik Mesajında; Pendik İmam Hatip Lisesi'nin 27.sini düzenlediği Hadis Ezberleme Yarışması'nın bu yılki birincisi olan, 1.336 hadis ezberleyen Zehra Karahan’ı Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği olarak başarısından dolayı tebrik ettiklerini belirtti.

ALTUĞ; Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v.)’in her Müslümanın ruhuna hazır bir gıda olsun diye Hadislerinden en az kırk tanesinin ezberlenmesi için emir buyurmuş ve bunu yapan kimse için büyük mükafatlar müjdelediğini sözlerine ekleyerek şöyle devam etti:.Bir Hadiste buyuruluyor ki: Her kim ümmetim için diniyle ilgi kırk hadis ezberlerse Allah onu alimlerle haşredecektir. Diğer bir hadiste de: Her kim ümmetim için diniyle ilgili kırk hadis ezberlerse kıyamet günü hem şefaatçi hem lehine şahid olurum buyurulmaktadır.

Şükrü ALTUĞ 1,336 Hadis ezberleyen Zehra Karahan’ın başta anne-babasını,okul yönetimini,arkadaşlarını desteklerinden dolayı dernek olarak tebrik ettiklerini belirtti.Tüm genç kardeşlerinin örnek almalarını,Isparta’dan da daha fazla çalışmaların başarılacağına inandıklarını,Isparta İmam-Hatip Liseleri Mezunları Ve Mensupları Derneği’nin bu konuda her zaman hazır olduğunu belirtti.