Isparta’ya Ramazan Ayında Yeni Yasaklar Gelebilir

Koronavirüs insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşlar yeni tedbirler alınıp alınmayacağını merak ediyor.
Çok yüksek riskli olan 39 ilde Ramazan ayı itibariyle ek kısıtlamaların gelmesi bekleniyor. Peki Isparta‘da yeni kısıtlamalar olacak mı?

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı tartışılmaya devam ediyor. Ramazan ayında kırmızı kategoride bulunan 39 ilde yeni kısıtlamaların alınması gündeme geldi.

TERAVİH CAMİDE KILINACAK MI?

Ramazan ayında yatsı namazı ile birlikte kılınan Teravih namazının camilerde kılınıp kılınmayacağı henüz bilinmiyor. Sizce kılınmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

ISPARTA’DA VAKA SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM..!

Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı Covid-19 risk haritasında Mart ayının başında sarı renkte olan kentimiz turuncu renge dönüştü. Her geçen gün artış gösteren vaka sayısı ile dikkat çeken Isparta, çok yüksek riskli olan kırmızı renge doğru gidiyor.
Ispartalı hemşerilerimizden rica ediyoruz. Maske, Mesafe ve Temizliğe daha dikkat etmemiz gerekiyor. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım.