Aday adayı Fatma Akyol yaptığı basın açıklamasında; Yıllarca emek vermiş olduğum partimdeki, teşkilattaki problemleri ve insanlar arasındaki kopukluğu hedefimiz aynı olmasına rağmen, aynı dili konuşamamış olmaktan kaynaklanan anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için, Kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi parti içerisinde oluşan metal yorgunluklarını geride bırakarak 2023 vizyonumuz olan hedeflerimizi tutturmak için, değişime ihtiyaç olduğundan bende Şarkikaraağaç ilçemize Ak Parti İlçe Başkanlığına aday adayı oldu.

Ak Parti İlçe B Aday adayı Akyol; Boş vaatlerle, ham hayallerle değil, somut planlarla ve hedeflerle karşınızda olmak istiyorum. Güler yüzlü etkin ve kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir. İnsanımızı mutlu etmek için çalışmak, Ispartamızda ve Şarkikaraağaçımızda kadın bir ilçe başkanı olarak sizlerle beraber bir tarih yazmak istiyorum. Çünkü insan en değerli varlıktır, nimettir, insana hizmet mevlama hizmettir. Bunun idrakına varmış bir partinin temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum. Her şey Türkiye için, her şey Şarkikaraağaç için" dedi.

Başkanlığına aday adayı olan geçtiğimiz günlerde aday adaylığını genel merkeze yapan Akyol yaptığı açıklamada herkesi saygı, sevgi ve muhabbetle selamladığını ifade etti. 

Çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini, güvenini esirgemeyen Şarkikaraağaç’lı kardeşlerimi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığımızı açıkladım.  Benimle birlikte Şarkikaraağaç’ımıza 2 kardeşimiz daha aday oldu. İnanıyorum ki her biri daha iyiyi daha güzeli yapmak için bu yola çıktı.

Ben hepsine buradan teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu ulvi yolda bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Ancak süreçimiz devam ediyor, kongremiz Ekim ayına ertelendi. 

Partimiz, Milletvekillerimiz, Teşkilatımız ve partimize gönül vermiş bütün vatandaşlarımız ile birlikte Şarkikaraağaç  için yapılacak daha çok işimiz var. Allah nasip eder ise tabi bunu hep beraber yapacağız. Aday adaylığı sürücemizin başladığı günden bu zamana kadar arayan, msj atan, tebrik eden ve bu kutlu davada hep birlikte beraber yürüyeceğimiz, sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Sürecimiz devam ediyor. Allah hepinizden razı olsun.