ITSO seçimlerine tek liste ile gidilip - gidilmeyeceği bu hafta sonuna kadar belli oluyor. Görüşmeler olumlu geçerse ortak açıklama yapılacak.

Mart ayının başında yapılacak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine tek liste ile gidilmesi yönündeki girişimler sürüyor. Isparta’nın tek yürek olması birlik - beraberliğini göstermesi ve etkinliğinin artması için büyük önem taşıyan ITŞO seçimlerine tek liste ile gidilmesi çalışmalarında son aşamaya gelindi. Edinilen bilgilere göre ITSO seçimlerine tek liste gidilmesi için görüşmeler en geç bu hafta sonuna kadar tamamlanacak ve nasıl bir

Edinilen bilgilere göre ITSO seçimlerine tek liste gidilmesi için görüşmeler en geç bu hafta sonuna kadar tamamlanacak ve nasıl bir yol izleneceği belli olacak. Şu anda başkan adaylığı için ismi geçen İsmail Çelik, Şükrü Başdeğirmen ve Kadir Dal’ın prensipte tek listeye sıcak baktığı öğrenildi. İsmail Çelik ve Şükrü uzlaşması durumunda Kadir Dal'ın destek vereceği gelen bilgiler arasında.
Ticaret ve Sanayi Odası'nda tek liste olmaması durumunda ise 3 adayın yarışması bekleniyor.
 
Adayları bir araya getirmek için çaba sarfeden Isparta’nın önde gelen isimlerinin umutlu olduğu be-lirtilirken, Cumartesi günü durumun kesinleşmesi bekleniyor. Öte yandan Isparta Ticaret Borsası'nda da iki listenin gündeme geldiği, ITSO'da tek liste ile seçime gidilmesi durumunda, Borsa'da da seçimlere tek liste ile gidilmesine kesin gözü ile bakılıyor. Yani Borsa'nın durumu da Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı.