Yalvaç eski Belediye Başkanı Tekin Bayram, CHP"den aday olacağı açıklamalarına sert tepki göstermişti.

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan ise, "Garipsenecek bir olay yok. Biz halkın istediği adayla çalışırız. Partilerle değil" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, "Yerel gazetelerde haberleri okudum. Tekin Bayram gazetelerde ki haberleri asılsız olarak nitelendirmiştir. Bizim kendisine teklifimiz olmuştur. Ama resmi olarak değil. CHP Yalvaç İlçe Başkanı Kadir Yerli kendisi ile görüşmüştür. Ve alternatif olarak sunulmuştur" şeklinde konuştu.


Bu teklifte garipsenecek bir şey yok diyen İl Başkanı Erdoğan; “Bu dönem ilk hedefimiz parti değil. Isparta ve Ülke sloganı ile yola çıkıyoruz. İlçe Başkanın yaptığı araştırmalar sonucu Yalvaç"ta öne çıkan isim Tekin Bayram oldu.

Kendisi halk tarafından sevilen sayılan, takdirle karşılanan birisi. İlçeye çok büyük katkıları olmuştur, kimse bunu inkar edemez. Biz aynı şekilde Isparta merkez"de de halk tarafından partiler üstü bir aday çıkartacağız. Isparta"nın hakkına ve malına sahip çıkacak, namuslu, dürüst, Atatürk ile Cumhuriyet"le bir sorunu olmayan bir aday çıkartacağız.

CHP İl teşkilatı olarak önce Isparta diyoruz. Isparta"ya yapılan haksızlıklara dur diyecek bir başkan adayımız olacak, kimsenin bundan şüphesi olmasın Isparta hak ettiği yere gelecek. Bizim Belediye Başkan adayımız, Başkan olursa rozetini çıkartacak ve tüm Isparta"nın Belediye Başkanı olacak. Öğrenciye ve Er askerlere tüm imkanlar sunulacak.

Isparta"nın tüm kesimini kucaklayacak kimsenin bundan da en ufak bir şüphesi olmasın. Isparta"ya hizmet yapacak kadroyu hazırlıyoruz" açıklamalarında bulundu.