Süleyman Demirel Üniversitesi'nin projesi olan Ağ ve Teknoloji Odaklı Uygulamalı Girişimcilik (ATOG) projesinin 5. Çalıştayı gerçekleştirildi. 

Çalıştay’da, Projeye ana paydaşı olan Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ve Genel Sekreterimiz Ali Koyak’a teşekkür plaketi takdim edildi.
 
İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını SDÜ İnsan Kaynakları İş ve Performans Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Çalıştay Başkanı  Doç. Dr. Pınar Göktaş yaptı.


Türkiye Girişimcilik Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde yürüttükleri uygulama ve oyun tabanlı ATOG programı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Göktaş, yerelde ilk kez gerçekleştirdikleri ATOG programı kapsamında bu zamana kadar bini aşkın öğrencinin yüzü aşkın iş fikri ürettiğini söyledi.


İkinci konuşmacı Psikoterapist Fazıl Tatar ise çalıştay kapsamında “Girişimciliğin Öteki Yüzü: Yüzdeki Maskeler” konulu bir sunum yaptı. Ardından Doruk Group Ceo'su Dr. Cafer Büyükalmus girişimcilik hikayesini gençlerle paylaştı.


Çalıştay’da jüri üyesi olarak yer alan Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve Genel Sekreterimiz Ali Koyak, TOBB GGK Başkan Yardımcısı Ahmet Sincer, Kadir Özkan ve diğer jüri üyeleri ekiplerin iş fikirlerini değerlendirdi.
 
Jüri değerlendirmeleri neticesinde 5.ATOG çalıştayında dereceye giren ekipler;


1. İnsansız Kontrol Garajı 
2. Güvenli Yaşam 
3. Isıtaban
Ve ekiplerden Özel çoçuklara yönelik yapılan sosyal sorumluluk projesi yürüten Duyarlı Bireyler Yok Olan Engeller projesi de jüri üyelerimizden Dr. Cafer Büyükalmus ve Pınar Yeşiltay Sevim tarafından jüri özel ödülüne layık görüldü.

Jürilerimiz ve gelen misafirlerimiz 5.ATOG Çalıştay sonunda her sene çalıştayın daha güzel projelerle ilerlediğini ve sadece Isparta SDÜ öğrencilerine değil bölge hatta Türkiye geneli çalıştay düzenlenmesini gerektiğini ilettiler.