Anavatan Partisi"nde Genel Başkan Erkan Mumcu"nun memleketi Isparta"da İl Başkanı Nuri Selçuk ile birlikte 37 il yönetim kurulunun istifası ile yaşanan şok sonrasında Genel Merkez, il başkanlığı görevini Merkez İlçe Başkanı olan Melih Sezgin"e devretti.

    Melih Sezgin, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Ak Parti"den Isparta Belediye Başkan Aday adayı olan ve sonrasında Hasan Balaman"ın başkan yardımcısı olarak yaklaşık 1,5 yıl Isparta Belediyesi"nde görev aldıktan sonra, Erkan Mumcu"nun AKP"den ayrılarak Anavatan Partisi"nin başına geçmesi ile Başkan yardımcılığı ve memuriyet görevini bırakarak Anavatan Partisi"nin Merkez İlçe Başkanı olmuştu.

    Edinilen bilgilere göre; Nuri Selçuk ve ekibinin istifası ile sarsılan Genel Başkan Erkan Mumcu"nun memleketi Isparta"da Anavatan Partisi il başkanlığı için Anavatan Partisi genel Merkezi"nce Melih Sezgin"in il başkanlığı görevi ile ilgili görevlendirme yazısının da çıkartıldığı öğrenildi. Melih Sezgin"in önümüzdeki günlerde il yönetimini yeniden oluşturması bekleniyor.

 **SESSİZLİK SÜRÜYOR Öte yandan istifalar ile ilgili olarak Anavatan Partisi İl Teşkilatı veya Genel Merkez"in sessizliği de devam ediyor. Konuya ilişkin sadece istifa eden Nuri Selçuk bazı açıklamalarda bulunurken, diğer taraflardan ise bir açıklama yapılmadı. 37 kişi ile birlikte istifa eden Nuri Selçuk ise, istifa nedeni olarak işlerinin yoğunluğunu göstererek, aktif siyaseti bıraktığını ve hiçbir siyasi partide görev almayacağını kaydetti.

 Olusum