Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanlığı'nın tertip etmiş olduğu 2019 temsilciler toplantısını Türkiye Kamu Sen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Merkez adına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Isparta Şube Yönetimi ve kurumlarda temsilci olarak vazife yapan çalışanlar katıldı.

Saat 10 da kahvaltı ile başlayan toplantıda  Isparta Şube Başkanı Mümtaz Kamil Durak söz aldı. Sendikal duruşun öneminden, temsilcilik vazifesinin öneminden bahseden Durak, bu görevlendirmeyi ateşten gömlek olarak nitelendirdi. Hakkın savunulmasında, adaletin tesis edilmesinde Kamu-Sen' e düşen rolü anlattı. İdari görevlerin verilmesinde yapılan ayrım ve hataların, telafisi mümkün olmayan sıkıntılara sebebiyet verdiğini anlattı. Tüm devlet kurumlarında liyakat ilkesi ile devlete olan sadakat ilkesinin olmazsa olmaz olduğunu açıkladı.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit söz aldı. Sözlerine Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Sayın Önder Kahveci'nin ve Türk Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin selamlarını ileterek konuşmasına başladı. Katılımcılara, yaptıkları zor görev münasebetiyle tebrikte bulundu. "Her anı ciddiyet, samimiyet gerektiren, evinizden, eşinizden, çocuğunuzdan, zamanınızdan fedakarlık gerektiren sendikacılığı sahada siz yapıyorsunuz" dedi. Genel merkezimizin Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmalardan bahsederken Ankara'daki 80 yataklı Türk Sağlık Sen Misafirhanesi inşaatının bittiğini, önümüzdeki haftalarda hizmete alınacağını ifade etti. Kamuda çalışanların, ciddi olarak sendikacılık yapan kişilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu işin veballi bir iş olduğunu, bu sorumluluğu da Türkiye Kamu Sen de, Türk Sağlık Sen de gördüğünü ifade etti. "Çalışmalarınızda başarılar dilerim, Rabbim yar ve yardımcınız olsun" diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra temsilci yetki belgeleri ile teşekkür belgeleri takdim merasimininse geçildi. Belgeler ile birlikte Türk Bayrağı, özel çantasında takdim edildi. Aile fotoğrafı çekilerek program sonlandırıldı.