BAL 7. Grupta rakibinin maç eksiğiyle 7 puan gerisinde bulunan Isparta Davrazspor, deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak. Manavgat İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. 

Geçen hafta ligin ikinci yarısının beşinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde Akşehirspor ile karşılaşan ve maçtan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 39’a yükselten Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Antalya takımı Manavgat Belediyespor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Manavgat Belediyespor’un da şampiyonluğa oynuyor olması yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini ortaya koyuyor. 

19. HAFTA MAÇI  MANAVGAT BELEDİYESPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından Antalya’ya hareket etti. 

RAKİP MANAVGAT 4. SIRADA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Manavgat Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 4. Sırada yani Isparta Davrazspor’un iki basamak altında bulunuyor. Yeşil – Beyazlı ekip, geride kalan 18 haftada 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak (+14) averaj ve 33 puan toplamış durumda. 

MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK 

Manavgat Belediyespor – Isparta Davrazspor maçı yarın Manavgat İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM ALİ RIZA TUFAN ÇERÇİOĞLU YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Manavgat Belediyespor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Ali Rıza Tufan Çerçioğlu yönetecek. Çerçioğlu’nun yardımcılıklarını ise; Aydın Bölgesinden Selçuk Efe ve İzmir Bölgesinden Ercan Akdeniz yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir Bölgesinden Barış Asım Ünal. 

 BAL 7. GRUP’TA 19. HAFTANIN PROGRAMI: 

MEDCEM Silifke Belediyespor - Gölhisarspor

Manavgatspor - Sarayönü Belediyespor

Manavgat Belediyespor - Isparta Davrazspor

Akşehirspor - Mut İdman Yurdu Belediyespor

Anamur Belediyespor - Serik Belediyespor  

Bucak Belediye Oğuzhanspor - Kepez Belediyespor

Karaman Belediyespor - Konya Ereğlispor