Tenis kortu 3 ay içinde hizmete hazır olacak

Isparta Belediyesi Anadolu mahallesinde inşa ettiği Milli Egemenlik stadyumundan sonra aynı yerde içinde kapalı ve açık olmak üzere 2 adet tenis kortunun bulunduğu, çevre düzenlemelerinin yapıldığı, açık hava düğün salonu ve aile çay bahçelerinin olduğu komplike bir tesis daha 3 ay içinde Isparta halkının hizmetine sunulacak.

Isparta Belediyesi Anadolu mahallesinde inşa ettiği Milli Egemenlik stadyumundan sonra aynı yerde içinde kapalı ve açık olmak üzere 2 adet tenis kortunun bulunduğu, çevre düzenlemelerinin yapıldığı, açık hava düğün salonu ve aile çay bahçelerinin olduğu komplike bir tesisi daha 3 ay içinde Isparta halkının hizmetine sunulacak.

 İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan ve yapımına başlanan ve 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Tenis kortu ve açık hava düğün salonunu kapsayan tesisler 3 ay içinde tamamlanarak Isparta halkına yeni bir cazibe merkezi daha hayata geçmiş olacak. Yapımına hızla devam eden tesis ile ilgili olarak görüşlerini belirten Belediye Başkanı Hasan Balaman, Anadolu Mahallesine Milli Egemenlik Stadının ardından ikinci büyük bir tesisi yapıyor olmanın gururunu şu sözlerle paylaştı.

 “Isparta Belediyesi olarak hedefimiz şehrin bir çok bölgesinde meydana insan sirkülasyonunu her mahalleye yaymak ve mahallelerimizi de cazibe merkezleri haline getirmekti. Allah"a şükürler olsun ki 4 yılı aşkın süredir, mahallelere yapılan sosyal tesislerle, modern parklarla, açık hava spor merkezleri ile bu amacımızı yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Anadolu mahallesine inşa ettiğimiz ve halkımızın büyük beğenisini toplayan Milli Egemenlik Stadının ardından tenis kortu ve açık hava düğün salonu yapımına da başladık. 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak Anadolu Mahallesi sakinlerine ve Isparta halkının hizmetine sunacağız. Halkımız bizi izlemeye devam etsin.”dedi.