IGSIAD'ın şirketleşip Isparta’ya kazandırdığı Teras Park, mart ayından itibaren yeni işletmecisi ve yeni yüzü ile hizmete girecek.

Isparta Girişimci ve Sanayici işadamları Derneği'nin ortak iş yapabilme kültürünü geliştirmek ve örnek olmak amacıyla şirketleşip şehre kazandırdığı Teras Park, 2015'de yep yeni bir yüze kavuşuyor. IGSIAD A.Ş'nin kontrolündeki Teras Park'ın işletmeciliği hizmet sektörünün tanınmış isletmecileri Ömer Çevikbaş ve Sadık Avan'a kiralandı. Teras Park, yeni isletmecileri, yeni yüzü ve yeni konsepti ile mart ayından itibaren Doğa Park Stake House ismiyle hizmet verecek.

Doğa Park Stake House işletmecilerinden Ömer Çevikbaş, şehrin prestij mekânında 1 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini anlattı. Teras Parklın hizmet kalitesini daha da artırmak istediklerini belirten Çevikbaş, "burada yapacağımız yeni konpseptte Doğa Park Stake House ismini tercih ettik. Doğa Park et evi anlamı taşıyor. Özel yemekler ve toplantılı buluşmalar için 25 ve 50 kişilik 2
vip salonumuz olacak. 100 m2’lik çocuk oyun alanımız, bay - bayan mescit ve abdesthane gibi imkânlarımız burada olacak. 170 açık alan, 220 kişi de kapalı alan restoranımız olacak. Hafta sonlarında otel sistemi açık büfe kahvaltı hizmetimize devam edeceğiz. Et ve et ürünleri konusunda farklı lezzetleri halkımızla buluşturacağız. İnşallah açılışımız mart ayında gerçekleştirilecek. Tesislerimizde 45 kişiye istihdam oluşturulacak" diye bilgi verdi.