Araçlara yazık esnafa ise kazık

Cumhuriyet Caddesi'nin kuzey kısmında bir süre önce başlayan altyapı çalışmaları tamamlanalı 1 ayı geçti. Belediye'nin Zamansız başlattığı çalışma nedeniyle asfalt dökülemedi, yol güzergâhında oluşan büyük çukurlar sürücülerin korkulu rüyası oldu, çukurları dolduran sular yayalara geçit vermiyor.

Belediye'nin yaptığı bu sorumsuz davranış sonrası iş yapamaz hale gelen esnaf vergisi ve kirasını ödeyemez duruma düştü.
 

Cumhuriyet Caddesi'nin kuzey kısmında bir süre önce altyapı çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar tamamlanalı 1 ay olmasına rağmen yol asfaltlanamadı. Yağışlar nedeniyle yollarda büyük çukurlar açıldı. Bu çukurlar sürücülerin korkulu rüyası oldu. Her yağıştan sonra çukurları dolduran sular yayaların zor anlar yaşamsına neden oluyor. Cadde boyundaki esnaf ise işlerinin iyice durmasından yakınıyor.

ALIŞ VERİŞ BİTTİ

Caddenin iki tarafında bulunan esnaf işlerinin durduğundan yakmıyor. Sıkıntılı günler yaşayan esnaf, kendileriyle görüşen Akdeniz muhabirine içinde bulundukları dutumu şu şekilde sıraladılar: "Belediyemiz burada altyapı çalışmaları başlattı. Kış arefesinde başlayan çalışmalar yaklaşık 1 ay önce tamamlandı. Havalar yağışlı gittiği için yolumuz asfaltlanamadı.

Bu nedenle yollarda büyük çukurlar oluştu. Oluşan çukurlar araçlar için büyük tehlike olmaya başladı. Şehrin merkezini Hacılar Çeşmesine bağlayan cadde şu an sürücülerin korkulu rüyası olmaya başladı.

Her yağıştan sonra çukurlarda oluşan sular yayalara geçit vermediği gibi her aracın geçişinde sıçrayan sular yayaların üzerine sıçrayarak giysilerinin kirlenmelerine neden oluyor. Yolun bu durumu bizleri perişan etti. Alış verişlerimiz durdu. Kirayı ödeyemez ve vergimizi yatıramaz hale geldik.

SIKINTIMIZI BAŞKANA İLETTİK

Birkaç gün önce Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Caddemize geldi ve incelemelerde bulundu. İçinde bulunduğumuz durumu kendisi de gördü. Esnaf olarak sıkıntılarımızı dile getirdik ve yolumuzun bir an önce asfaltlanmasını istedik. Başkan konuyla ilgileneceği sözünü verdi. İnşallah caddemizdeki çukurlar bir an önce kapanır ve eski durumuna getirilir.

" PAZARCILARDA HUZURSUZ''

Yağışlar nedeniyle yolda oluşan gölcükler hem Pazar esnafını, hem de alış verişe gelen vatandaşların huzursuz olmalarına neden oldu. Esnaf, çukurlarda oluşan sular nedeniyle vatandaşların ihtiyaçlarını başk; yerlerden karşılamak zorunda kaldıklarını öne sürdüler ve, "Belediye Başkanımızda) bu duruma bir an önce çözüm bulmasını içinde bulunduğumuz sıkıntıdan kurtarmasını istiyoruz" dediler.