Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Uğur Gökgöz Tüm İlçeleri Ziyaret Ederek Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verdi...

Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı,belediye meclis üyeliği ve 2009-2012 yılları arasında Ak Parti Isparta İl Başkanlığı yapan 24 Haziran Seçimleri için Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Uğur Gökgöz Tüm İlçelerden tam destek aldı. 

Görev süresi boyunca samimiyeti, dik duruşu ve kararlılığı ile halk ve teşkilat mensuplarınca “Dava Adamı” olarak görülen ve toplum tarafından sevilen Gökgöz, yaptığı ilçe ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılandı. 

Gökgöz ; “Eskiden olduğumuz gibi bugünde beraberiz inşallah! Yarınlarda da bir ve beraber olacağız.” dedi. 24 Haziran Seçimlerinin Ispartamız, Ülkemiz ve Tüm İslam Coğrafyası için Hayırlı Olması temennilerinde bulunan Gökgöz; Yoğun katılımlarından ve göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Uğur Gökgöz; Şarkikaraağaç, Yenişarbademli, Aksu, Sütçüler ve Eğirdir İlçe Teşkilatlarını da ziyaret ederek tüm ilçe programlarını tamamladı.