​​​​​​​1 ADAY ADAYI VARDI AMA HİÇ OY ALAMADI
 
AK Parti temayül yoklamasında Uluborlu için 1 aday adayı teşkilat mensuplarının beğenisine sunuldu. Ama onlar ‘mevcut belediye başkanı’ için oy kullandılar.

AK Parti’nin pazar günü gerçekleştirdiği teşkilat temayül yoklamasında ilginç bir durum yaşandı. Uluborlu ilçesi Belediye Başkanlığı için 1 aday adayı başvuru yapmıştı. O aday adayı için de teşkilat tamayül yoklaması yapıldı. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, genel merkezin belirlediği kural gereği temayüle ‘aday adayı’ sıfatı ile katılmadı. Ancak mevcut Belediye Başkanı Ünverdi’nin durumu ‘memnun ya da memnun değil/ şeklinde teşkilat mensuplarına soruldu. Kulis bilgilerine göre, Uluborlu’da oy kullanmaya gelen teşkilat mensuplarının tamamı mevcut Belediye Başkanı Ünverdi için ‘memnunuz’ oyu kullandı. Temayüle katılan 1 aday adayına ise sıfır oy çıktı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Dursun, Genel Merkezden Uluborlu için 3.dönem istisnası talep ettiklerini söyledi. Uluborlu’da yapılacak birçok projenin olduğunu belirten Dursun, ‘Genel Merkezimizden belediye başkanımız için istisna istedik.

Uluborlu’da yüzde 65’in üzerinde oy almayı taahhüt ediyoruz” diye konuştu.