Isparta EKK ve Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği, Manavgat'ta eğitim semineri düzenledi. AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül başkanlığındaki eğitim seminerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat ATUN, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih ÇİFTÇİ, Bakanlık Müsteşarı, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin AYDIN, Halkbank Genel Müdürü Osman ARSLAN, Kooperatifçilik ve Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürleri, Genel Müdür Yardımcıları, Halkbank Esnaf Bankacılığı Daire Başkanı katıldı. 

EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Tural, "Eğitim Seminerlerimizi düzenleyerek bizleri bir araya getiren Ak Parti Yozgat Milletvekilimiz ve TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir AKGÜL’ e teşekkürlerimi sunar, seminerlerimizin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, teşkilatımız ve Esnaf Sanatkârlarımız açısından hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diye açıklama yaptı.

HALK BANKASI GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan TESKOMB'un eğitim seminerinde EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'la görüşme fırsatı buldu. Tural, Merkez Birliğimizin (TESKOMB) düzenlemiş olduğu Eğitim Seminerimiz esnasında Halkbank Genel Müdürümüz Sayın Osman ARSLAN ve Halkbank Antalya Bölge Koordinatörümüz Sayın Rifat Ertuğ KOÇ ile bir araya gelerek Bölge Birliğimize bağlı Kooperatiflerimizin genel durumları hakkında değerlendirmelerde bulunduk ve Kooperatiflerimizin taleplerini ilettik. Halkbank Genel Müdürümüz Sayın Osman ARSLAN’ a ve Halkbank Antalya Bölge Koordinatörümüz Sayın Rifat Ertuğ KOÇ’ a kooperatiflerimize vermiş oldukları değerli hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, çalışmalarında başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.