İl Başkanı Zabun bugün Atabey ilçesindeydi. Partisinin adayı Tevfik Atasoy’a destek istedi ve “Tevfik Atasoy ile birlikte Atabey çok daha güzel hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Zabun’un bugünkü durağı Atabey ilçesi oldu. Zabun ilk olarak İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.


Gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, “5 yıllık süreçte Atabey’de hayal edemeyeceğimiz hizmetlere kavuştuk” dedi.
5 yıllık süreçte İl Başkanı Zabun ve yönetiminin kendilerine büyük destekler sağladığını belirten Atabey Belediye Başkanı ve AK Parti Atabey Belediye Başkan Adayı Tevfik Atasoy, “Bugüne kadarki süreçte il başkanımız Osman Zabun ve il yönetiminizin ilçeye büyük katkıları oldu. Bu nedenle ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. iktidarımızın desteğiyle ilçemiz yeni hedeflere, yeni hizmetlere imza atmaya devam edecek. Amacımız ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha güzel daha refah bir ortamda hizmetler almasıdır” dedi.


* “Atabey’de yapılanlar ortada”
Geride bırakılan 5 yılda Atabey’de güzel hizmetlere imza atıldığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Atabey’de yapılanlar ortadadır. Tevfik Başkanımızla birlikte Atabey güzel bir çehreye kavuşmuştur. İlçenin kalkınması, refahı ve huzuru için önemli yatırımlar yapılmıştır. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Tevfik Başkanla birlikte Atabey çok daha güzel hizmetlere kavuşacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Atabey’de hem ilçe yönetimimiz hem de belediye yönetimiz uyum içerisinde güzel çalışmalar yapmaktadır. Bizde bundan dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde başta merkez belediyesi olmak üzere 22 belediyenin 22’sini de kazanmak istiyoruz. Hemşerilerimizi AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz” dedi.


Yapılan toplantının ardından İl Başkanı Zabun, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve beraberindekiler ilçede kurulan pazarda esnaflar ile vatandaşları ziyaret etti. İl Başkanı Zabun ziyaretlerde partisinin Atabey Belediye Başkan Adayı Tevfik Atasoy’a destek istedi.