Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Sancim Spor Akademisinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz’un 3. yıl dönümünde şehit ve gazilerimiz anısına halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın final maçını Süper Lig Hakemlerinden Suat Arslanboğa yönetti.

Arslanboğa’nın yönettiği final maçı Diriliş Spor ile Gread Team futbol takımları arasında oynandı. 2-2 biten maçın kazananını seri penaltılar belirlendi. Rakibine 5-4 üstünlük sağlayan takım ''Gread Team'' turnuvanın kazanan takımı oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise ''15 Temmuz Futbol Takımı'' oldu.

Suat Arslanboğa maç öncesinde hem belediyeyi hem de kaymakamlığı ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Suat Arslanboğa Süper Lig’de hakem olarak yönettiği maçlarda giydiği formayı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop’a takdim ederek güzel bir anı bıraktı.

 Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa’ya hakemlik kariyeri boyunca başarılar dileyen Kaymakam Eflatun Can Tortop; “Kaymakamlığımız ve belediyemiz tarafından ortaklaşa düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Futbol Turnuvası final maçını yöneten TFF Süper Lig hakemimiz Sayın Suat Arslanboğa’ya, Merkez Hakem Kurulumuza, emeği geçenlere ve takımlarımıza çok teşekkür ederim’’ dedi.