THK Başkanı Nadir Tığ, Başkan Özmeral’e Belediye olarak yaptığı güzel hizmetler ve Türk Hava Kurumu’nun faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Nadir Tığ, “Belediye Başkanımızla uzun yıllardır yakınlığımız ve beraberliğimiz vardır. Biz birbirimizi iyi tanırız ve severiz. Eğirdir’imizde güzel hizmetler veriliyor. Yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz ve Başkanımıza üstün başarılar diliyoruz” diyerek samimi duygularını Başkan Özmeral ile paylaştı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, THK Başkanı Nadir Tığ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Nadir Tığ ağabeyimizi her zaman severiz ve sayarız. Yaşı ilerlemesine rağmen hâlâ Türk Hava Kurumu’nun Eğirdir’de başıdır ve başarılı çalışmaları vardır. Beyefendiliği, insanî davranışları ve çalışkanlığını her zaman takdir ediyoruz. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. 

Nadir Tığ, ziyaret sırasında kayınbiraderi olan Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı Kurucusu ve Başkanı merhum Prof. Dr. Turan Yazgan’dan bahsederek Eğirdir’le ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özmeral merhum Prof. Dr. Turan Yazgan için, “Turan Hocam Türk Dünyası’nın kıymetli büyük bir varlığıdır. Türk Dünyası ve Eğirdir, O’nu hiç unutmayacaktır” diyerek sevgisini ortaya koydu.