Yolcu sayısının artması üzerine İstanbul seferlerinin saatlerinin Isparta'lmın istediği   şekilde değiştirilmesi gündemde Anadolu Jet'in İstanbul - Isparta seferlerine başlaması üzerine Türk Hava Yolları İstanbul - Isparta seferlerini kaldırmıştı.

Ancak İstanbul - Isparta'ya her gün sefer koyan ve saatleri Isparta'ya uymamasına rağmen doluluk oranında %90'ı yakalayan Anadolu Jet'in gördüğü ilgi THY'nin kararını yeniden gözden geçirmesine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Türk Hava Yolları yönetim kurulunun 13 Mayıs'ta yapacağı toplantıda Türk Hava Yollarının İstanbul - Isparta sefer lerine yeniden başlaması konusunu görüşeceği ve toplantıdan büyük bir ihtimalle her gün İstanbul - Isparta seferlerinin konulması kararı çıkacağı öğrenildi. 13 Mayıs'taki toplantıda karar çıkmaması durumunda ise Haziran ayı toplantısında konunun mutlaka görüşüleceği belirtiliyor.

Yetkililer, THY'nin İstanbul - Isparta seferlerine yeniden başlaması durumunda seferlerin her gün yapılacağı ve sefer saatlerinde Ispar-talılarm istediği şekilde olacağını belirttiler.

Ispartalılar uçakların sabah saatlerinde Isparta - İstanbul, akşam saatlerinde ise İstanbul -Isparta olmasını istiyordu. Yolcu sayısının yaz aylarında artacağı da göz önüne alınarak THY'nin İstanbul - Isparta seferlerine başlamasına kesin gözü ile bakılıyor.