Timurlar Sigorta Acenteliği’nin  Isparta  Şubesi yoğun katılım ile bugün Saat 14:00’da Tuhafiyeciler Sitesinde  açıldı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin GÖZGÜN, Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkan vekili Ahmet TURAL , Isparta Madeni İş Esnaf Odası Başkanı İsmail UYGUN , Timurlar Sigorta Yetkilileri ,Tuhafiyeciler Sitesi Esnafı  ve Isparta Halkı Katıldı.

Açılış duasının ardından kurdele kesimi gerçekleşti. Misafirlerine ikramlarda bulunan Firma yetkilisi Emre YALÇIN Açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Timurlar Sigorta Şube Müdürü Emre YALÇIN , açılışta firmaları hakkında şu bilgileri verdi .Türkiye'nin en büyük sigorta acentesi olan Timurlar Sigorta, bünyesinde 30 adet farklı sigorta şirketini barındırmaktadır. Yangın, Kaza, Sağlık, Nakliyat, Sorumluluk, Hayat, Bireysel Emeklilik ve diğer tüm branşlarla sizlere memnun kalacağınız hizmetleri sunan firmamız Türkiye’nin birçok yerinde Acenteleriyle hizmet vermektedir , bugün itibariyle de Isparta Halkımıza hizmet vermek adına acentemizin kapılarını açtık diyen Emre YALÇIN Sigortaya veya hizmetlerimize ihtiyaç duyduğunuz her anda bize ulaşabilirsiniz,Timurlar Sigorta kalitesiyle sizlere hızlı ve pratik çözümler sağlamak bizim en büyük görevimiz dedi.

Timurlar Sigorta Isparta Şubesi

Tuhafiyeciler Sitesi Zemin Kat No.61 ISPARTA

İLETİŞİM ; 0246 218 64 21 – 0554 473 32 01