Antalya'da kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden TIR'ın, karşı yönden gelen otomobile çarpışması sonucu hayatını kaybeden genç çiftin cenazesi, Isparta'nın Yalvaç ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.   

  Antalya-Isparta karayolu Karaöz mevkinde dün meydana gelen kazada Antalya istikametinden Isparta'ya giden Ahmet Çördükçü'nün kullandığı 34 HK 0563 plakalı TIR, yokuş aşağı inerken yağmurun kayganlaştırdığı zeminin de etkisiyle karşı şeride geçti. Bu sırada Isparta istikametinden Antalya'ya giden İbrahim Yüncü'nün (28) kullandığı 32 YS 665 plakalı otomobile çarpan TIR, daha sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi.

TIR'ın çarptığı araçta bulunan sürücü İbrahim Yüncü ile eşi Gamze Yüncü (28) olay yerinde hayatını kaybetti. Gamze Yüncü'nün hamile olduğu ve eşiyle birlikte Antalya'ya doktor kontrolüne gittiği öğrenildi.  

   Genç çiftin cenazelerini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundan alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.Çiftin cenazesi memleketleri olan Yalvaç ilçesine getirilerek düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Yoğun bir katılımın olduğu cenazede çiftin yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.    

 Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.