Isparta Genç İşadamları Derneğinin geleneksel hafta sonu kahvaltısında Isparta’lı işadamları ile bir araya gelen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ ve beraberindeki uzmanlar, TKDK tarafından hibe desteği verilen sektörlere ilişkin bilgilendirme yaptılar. Toplantıda konuşan GÜLCÜ, kurumlarına karşı gösterdikleri ilgi ve nazik kahvaltı daveti için IGİAD başkanı M. Hakan GÖKDOĞAN’a ve şahsında IGİAD üyelerine teşekkür etti ve kendileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kalkınmanın kırsaldan başladığının altını çizen GÜLCÜ, bugüne kadar TKDK olarak Isparta’da 62 milyon Türk Lirası tutarında yatırıma aracılık ettiklerini ve bunun 32.5 milyon Türk Lirasının TKDK tarafından hibe olarak yatırımcılara geri ödendiğini açıkladı. İş dünyası ile ilgili STK’ların kendileri için en önemli paydaş olduğunu söyleyen GÜLCÜ, AB fonlarından Isparta’nın daha çok faydalanmasını arzu ettiklerini ve tüm iş adamlarını birlikte çalışmaya, TKDK hibe desteklerinden faydalanarak yatırım yapmaya davet etti.

TKDK hibe desteklerine yakın ilgi gösteren IGİAD üyeleri de TKDK yöneticileri ile birlikte olmaktan ve hibe destekleri ile ilgili bilgilendirildiklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Üyeleri ve Derneği adına konuşan Başkan M.Hakan GÖKDOĞAN, bürokrasi ile iş dünyasının sürekli iletişim halinde olması gerektiğini, bunun şehrimizin ve ülkemizin kalkınması ve yapılacak yatırımların etkili ve sürdürülebilirliği açısından son derece önemli olduğunu söyledi. GÖKDOĞAN, TKDK yöneticileri ve uzmanlarla karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını ve çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Önümüzdeki dönemlerde TKDK’dan hibe desteği alarak yatırımlar yapmak istediklerini sözlerine ekleyen GÖKDOĞAN, kahvaltı programlarına katılan ve kendilerini hibe destekleri konusunda bilgilendiren TKDK yönetimine teşekkür etti.