Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen proje çağrısı bilgilendirme toplantısı 3 Aralık 2019 da OSB toplantı salonun da gerçekleşti.
Isparta Süleyman Demirel OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen, OSB deki gıda firmalarının katıldığı toplantıda; TKDK Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü ve TKDK uzmanları tarafından 25 Kasım 2019 tarihinde çıkılan Sekizinci Proje Başvuru Çağrı İlanı kapsamındaki destekler ve proje süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.
Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi, Et ve Et ürünlerinin İşlenmesi, Su Ürünlerinin İşleme, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması” başlıklarındaki projelere %40 - %50 hibe desteklerin sağlanacağı belirtildi.  Yine bu çağrı döneminde Süt İşleme, Süt Toplama, Et İşleme, Su ürünleri İşleme ve Meyve-Sebze Sektörlerinde soğutuculu (frigorifik) araç, (Motorlu taşıt ve soğutma tankı ile birlikte ) alımı destek kapsamına alındığı ve öz tüketimine yönelik yenilenebilir enerji yatırımları destek verileceği belirtildi.
 Karşılıklı soru cevaplardan sonra toplantı iyi dileklerle sona erdi.