Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılına Hızlı Bir Giriş Yaptı.

Tobb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin 2019-2020 Eğitim Ve Öğretim Yılı Açılışına Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal Ve Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı Katıldılar.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Açılışın Ardından Okul Müdür Yardımcısının Konuşmalarından Sonra Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı Konuşma Yaptı. Boyacı Öncelikle Katılımlarından Dolayı Itso Başanı Mustafa Tutar, Itso Meclis Başkanı Osman Şahlan Ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal’ a Teşekkür Etti.

Öğretmen Ve Öğrencilere Güzel Bir Eğitim Yılı Geçirmeleri Temennisinde Bulunan Boyacı, 2019-2020 Eğitim Ve Öğretim Yılının Hayırlara Vesile Olmasını Diledi. Son Olarak Itso Başkanı Mustafa Tutar Konuşma Yaptı. Itso Başkanı Mustafa Tutar Yaptığı Konuşmasında Okulun Yapılışından Bugüne Kadar Okula Destek Verdiklerini Ve Destek Vermeye Devam Edeceklerini Söyledi.

Okulda Bulunan Kozmetik Bölümü Ve Diğer Bölümlerede Desteklerinin Süreceğini, Okulda Okuyan Öğrencilerin Yıl İçerisinde Yapacakları Staj Eğitimleri İçinde Gerekli Çalışmaların Başladığını Ve Okulda Bulunan Tüm Bölümlerin Geleceği Olan Ve Önü Açık Olan Bölümler Olduğunu Söyledi. 

Yapılan Konuşmalardan Sonra Öğretmen Ve Öğrenciler Eğitim Ve Öğretime Başladılar.