AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Özkan, Torosgaz'ın 3 aydır Isparta'da hat ve kutu çalışması yapmadığını iddia ederek, vatandaşlardan bu yönde çok şikayet geldiğini bildirdi. Özkan, Torosgaz'ın bu konuda topu da Belediyeye attığını ileri sürdü.

AK Parti Belediye Meclis üyesi Kadir Özkan, dünkü Meclis toplantısında vatandaşın mağdur olduğu bir konu hakkında bilgilendirmede bulundu. Torosgaz'ın 3 aydır Isparta'da hal çalışması yapmadığını ve kutu bağlamadığını ileri süren Özkan, "Torosgaz şuanda Isparta'da herhangi bir kutu çalışması yapmıyor. Doğalgaz hat çalışması da yapmıyor. 3 aydır vatandaşlar mağdur durumda. Bu durumu dile getirmemizi söylediler.

Bu konuda topu Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne atıyorlar. Cumaya kadar Fen İşleri Müdür bu konuda bilgi verirse, çünkü bildiğim kadarıyla Torosgaz firması Muğla'da çalışma yapıyor. O yüzden İsparta'da vatandaşlar mağdur. Herkes evlerine hat çekmesine rağmen ana şebekede, kutularda hat olmadığı için gaz bağlantısı yapamıyorlar" dedi.

Talebi alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da konunun takip edilmesini istedi.