Torosgaz firması Isparta merkez ve Gönen İlçelerindeki abonelerine Sayaç Bağlantı Aparatları ve Sayaç Montaj Bedeli  için iade ödemesi yapacak. İade alacakların listesi Torosgaz’ın internet sitesinde yayınlandı.

Torozgaz firması, “Sayaç Bağlantı Aparatları ve Sayaç Montaj Bedeli İadeleri Duyurusu” başlığıyla ücret iadesi listesi yayınladı. Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi: “Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 02.03.2017 Tarih ve 6955-3 sayılı kararı gereğince Isparta /Burdur/Gönen/Bucak doğal gaz dağıtım lisansı bölgesinde hak sahiplerine iade edilecek sayaç bağlantı aparatları 14,25 (ondört virgül yirmi beş) TL(KDV dahil) bedel ve sayaç montaj bedeli olarak da, EPDK tarafından 2017 yılı için belirlenen sayacı açma-kapama bedelinin %50’si olan 15,00 (onbeş) TL + KDV bedel toplamı olan 31,95 (otuzbir virgül doksanbeş) TL, iade edilecek miktar ve kimlere hangi belgelerin ibrazı ile iade yapılacağına dair isim listesi, talep edilen belgeler, iade edilecek bedel konusundaki listeler açıklanmıştır. Isparta, Burdur, Bucak ve Gönen şehirlerindeki abone merkezlerinde hak sahiplerinin isimlerini gösterir listeler bulunmaktadır.

Abone merkezlerimizden listeleri kontrol ederek iade işlemlerinizi başlatabilirsiniz” açıklamasıyla iade işlemini duyurdu.

ISPARTA ABONELERİ LİSTESİ İÇİN TIKYAYIN

G
ÖNEN ABONELERİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN