Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Oğuzhan Tortop ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Yeni yıl ile birlikte yönetim kurulu başkanlığını devredecek olan IGSİAD Başkanı Oğuzhan Tortop, ziyaret amaçlarının veda niteliği taşıdığını ifade etti. Bugüne kadar derneğe yardım ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Tortop, “Belediye olarak şehrimize kazandırmış olduğunuz eserlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Isparta’ya kazandırmış olduğunuz eserlerin yanında olmaya çalıştık. Bundan sonraki gelecek arkadaşımız da aynı duyarlılıkta olacaktır. Ocak ayında başkanlığı bir başka arkadaşımıza devredeceğim. Yeni gelecek olan arkadaşımızla da sıcak ilişkiler devam edecektir” dedi.

ŞEHRE HEYECAN KATTI

Vedaların kendisine hep burukluk verdiğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, IGSİAD’ın çalışanları fark eden bir kuruluş olduğunu, kendisine de toplum adına teşekkür edildiğini aktardı. Günaydın, “Çalışmalarınızdan dolayı ve şehre kattığınız heyecanlar için sizlere teşekkür ederim. Yaptıklarımıza destek vermeniz bizlere heyecan ve vizyon katıyor. Yine hep beraber birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Başkanlığa seçilecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.