Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ali Kaya, arabaların hızlı gitmelerini önlemek için 108. ve 143. caddelere set yapılmasını istedi. Emek Taksi kavşağına sadece trafik levhası konulduğunu belirten Kaya, dört yola ışıklandırma istediklerini söyledi.

     Kazaların yoğunlaştığı şu günlerde Emek Taksi kavşağında sürekli kaza oluyor ama trafik lambası halen bulunmuyor. Emek Taksi Durağı şoförleri ise, en kısa zamanda trafik lambalarının konulmasını isteyerek, kazaya sebebiyet verilmemesi için yetkililere seslendi.

    Bahçelievler Mahalle Sakinleri, Bahçelievler Mahallesindeki gençlerin spor faaliyetlerinde bulunmaları için futbol ve basketbol sahalarının olmadığını belirterek, mahallenin bu tür faaliyetlerini yürütmek için uygun bir yere spor sahası yapılmasını istiyorlar.

    Halk, taşıtların Cuma günleri pazar girişine hızla girdiğini ve Emek Kahvesi önüne Cuma Pazarına giriş levhası konulması gerektiğini söyledi. 109. caddede bulunan DUR levhasının ağaçlardan görülmediğini ve levhanın görünür bir yere konulması gerektiğine dikkat çektiler.

Yeni Expres