Isparta Trafik Şube Müdürü Tamer Yerlikaya, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte araç sürücülerinin zarar görmemesi nedeniyle, yolda araçları durdurarak kontrol yaptıklarını dile getirdi.

     Trafik Şube Müdürlüğünün her yıl kış şartları nedeni ile şoförlerin zarar görmemeleri için yapmış olduğu bilgilendirme çalışmaları bu yıl da devam ediyor. Isparta Trafik Şube Müdürü Tamer Yerlikaya, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte araç sürücülerinin zarar görmemesi nedeniyle, yolda araçları durdurarak kontrol yaptıklarını dile getirdi.

   Bunun yanı sıra şoförlerin kış mevsiminde dikkatli olması için uyarılarda bulunduklarını söylerken, kontrolün yanında kış şartlarına karşı özel bilgilerinde verdiklerini belirtti.

       Trafik Şube Müdürü Yerlikaya, Her dönem yapmış oldukları gibi bu dönemde de vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Kaymakkapı Kavşağı Ispartanın önemli noktalarından bir tanesi olduğunu söyleyen Yerlikaya, araçları durdurarak hem kontrollerini yaptıklarını hem de bilgilendirdiklerini açıkladı.

    Kış şartlarında araba kullanmanın çok tehlikeli olduğunu kaydederken, Türkiye' nin dört bir yanında kış şartları sorun yaratıyor. Bizim sürücülerimizde de bir alışkanlık var nedense. Sadece trafik polislerini gördüğü zaman trafik kurallarına uyuyorlar dedi.

 Sadece cezadan kurtulmak için yapılmasının yanlış olduğunu belirten Yerlikaya, Sürücülerin bilmeleri gereken bir şey daha var. Kurallara uymayarak yalnızca kendi hayatlarını değil, karşı taraftakilerin hayatlarını da tehlikeye atıyorlar.

 Bu çalışmaların sonucu ise ilerdeki günlerde göreceğiz. Bizler umuyoruz ki, herkes kurallara uysun, trafik kazalarının yaşanmadığı mutlu bir ülkede yaşayalım dedi.