Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta 3. Olağan İl Genel Genel Kurulu Öğretmenevinde yapıldı.  Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene TÜGVA Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Levlek, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, sendika ve dernek başkanları davetliler katıldı.
Olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Boztepe, katipliklerine ise Mustan Nazıroğlu ve Abdülhamit Elçi getirildi.
    TÜGVA Isparta İl Temsilcisi Fatih Çelik, Olağan Genel Kuruluna katılan tüm davetlilere teşekkür etti. TÜGVA olarak yapılan çalışmalara da değinen Çelik, şunları söyledi:
    “Konuşmama başlarken, ilk olarak aklımdan  ‘ hikayemiz iki yıl önce başladı’ demek geçti. Sonra düşündüm ve kendi kendime ; bu sadece bizim hikayemiz değil  dedim. 
Bu hikaye, insanlık tarihiyle başlayan  ve kıyamete kadar devam edecek olan ‘Hakkı tutup kaldırmanın hikayesidir ‘ Bu hikaye ; Firavuna karşı Musa’nın yanında olmanın hikayesidir ! 
Bu hikaye Hazreti İbrahim’in ateşini söndürmek için su taşıyan karıncanın hikayesidir ! 
Bu hikaye; Uhudda bedenini  Hz Peygambere  siper eden Hz Mus’abın hikayedir. 
Bu hikaye Çanakkalede düşmana geçit vermeyen 15 lilerin hikayesidir! 
Bu hikaye ; dünyadaki tüm mazlumların umudu ‘’ dünya beşten büyüktür diyen ‘’  dünya lideri,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun yol arkadaşlarının  hikayesidir !  
Sonra dedim ki ; bu hikaye ne bizimle başladı ne de bizimle son bulacak ! Bizler, Müslüman Türkün , nizamı alem ilayi kelimetullah davasının bu günkü neferleriyiz. Hikayemiz ; Allah nasip ederse şehadetimize kadar devam edecek !
Mücadelemiz nefsimiz için değil ; Neslimiz içindir !
Bizler , Allah’ın davasına hizmet yolunda ‘Sağına soluna bakmadan Biz varız ‘ diyen TÜGVALILARIZ .
TÜGVA’nın derdi, davası, ufku, gençleri sadece madde planında kurtarmak değil , mana ve ruh planında onları ilmek ilmek işlemek, gençlere sorumluluk vermek, genç kardeşlerimizin önlerini açmaktır. Hiç kimsenin endişesi olmasın , söylediklerimizi başaracak imana da imkana da sahibiz Elhamdülillah ..
Vakfımız kökü mazide ufku atide boy veren, hakkı ve adaleti dünyaya yayacak nice nesiller yetiştiriyor ve yetiştirecektir de Allah’ın izni ile. Bizim bir elimiz Hz Yavuz’un beyaz atının yelesinde diğer elimiz  İHA  ve  SİHAların kumandasındadır. 
Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak için durmadan çalışacağız. Aramızdan yeni Halid Bin Velid’ler,  Hanzala’lar ,Selahhadin Eyyübi’ler, Sümeyye’ler, Esma’lar, Alparslan’lar, Fatih’ler, Selim’ler yetiştireceğiz inşallah. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa etmek için durmadan çalışacağız.


Bizler ekip arkadaşlarımızla birlikte , bayrağı devraldığımız günden bu yana,  merkez ve  ilçelerimizdeki,  tüm ortaokul ve liselerimizde kulüplerimiz aracılığı ile yüzlerce kardeşimize ulaştık. Sevinçlerine ve hüzünlerine ortak olduk, birlikte faaliyetler gerçekleştirdik. Eğitim ve öğretim hayatlarına önemli katkılarda bulunduk. En önemlisi kardeş olduk, kardeşlik hukukumuzu ölene kadar sürdürmek için sözleştik. 
Üniversite teşkilatlarımız aracılığı ile onlarca kardeşimize maddi ve manevi destek olduk, burs imkanları sağladık. Birlikte geziler düzenledik , programlar yaptık .
Çalışan genç kardeşlerimizle sohbet halkaları oluşturduk , birlikte projeler ürettik.
Fetö ve artıklarıyla mücadele ettik etmeye devam edeceğiz. Var olduğumuz sürece , Allaha yemin olsun ki ; Fetö ve müsveddelerine fırsat vermeyeceğiz. 
Bu yolda yalnız değildik ! Bize her zaman destek olan büyüklerimiz oldu.  Hepsinden Allah razı olsun . Bel ki onlar isimlerinin söylenmesini bile istemeyecekler  ama biz teşekkür etmezsek nankörlük etmiş oluruz . Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen  başta olmak üzere tüm ekibine , bize verdikleri destek için çok ama çok teşekkür  ediyorum . Başkanımızın değerli eşleri Şadiye Başdeğirmen hanıma ayrıca ve özellikle teşekkür etmek isterim. Ak parti il başkanıma ve yönetimine , Merkez İlçe başkanım Yasir Pirimoğlu abime hem önceki dönem yönetimimizde yer alarak bizi onurlandırdığı hem de destekleri için çok teşekkür ederim. Kadın kolları başkanıma ve gençlik teşkilatında ki tüm kardeşlerime yakın işbirlikleri ve kardeşlikleri için çok ama çok teşekkür ederim. Sav ve Kuleönü Belediye Başkanlarım Şakir ve Nuri  Abilerime ayrıca ve özellikle teşekkür etmek isterim. Değerli milletvekillerime her dönem ve şartta verdikleri destekler için şahsım ve teşkilatım adına  minnettarım. 
Şu an oğlu Abdullah kardeşimin üniversite sınavı sebebiyle aramızda bulunamayan Değerli vekilim Recep Özel abime ÖZEL OLARAK  teşekkür etmek isterim. Bundan böyle değerli kardeşim Abdullah Özel  de yönetim kurulu üyemiz olarak bizlerle olacaktır.
Bizler de  Genel  merkezimizin gösterdiği yolda ve çizgide gayretle yürüyeceğiz. 
Sözlerimi sonlandırırken,  Isparta’mızda bu güne kadar bu çalışmaları yapmış, ilk Tügva il başkanımız Ömer Faruk Acar başkanıma ve değerli ekibine, halefi Ahmet Büyükküpçü başkanıma ve değerli ekibine, selefim  Musa Furkan Çağlar başkanıma ve değerli ekibine  ve   ilk dönemimizde birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarıma yaptıkları tüm hizmetler ve çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Rabbim her birinden ayrı ayrı razı olsun.
Bir teşekkür de , hatırımızı gözetip buraya kadar gelen , bu salonda bu atmosferi bizimle paylaşan  siz değerli misafirlerimizedir. Katılımızla bizleri onurlandırdınız . Allah hepinizden razı olsun . Ayaklarınıza sağlık. Katılımları için tüm hazıruna  teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”
    AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu ise Tügva’nın kongresinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, TÜGVA Başkanı Fatih Çelik ve yönetimini çalışmalarından dolayı kutladı.
    Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise Olağan Genel Kurulun hayırlar getirmesini dileyerek, “Şahsım olarak desteklerim sürecek. Allah yar ve yardımcınız olsun. Güzel işler yapıyorsunuz, sizleri kutluyorum” dedi.
    TÜGVA Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Levlek, Fatih Çelik Yönetimini kutlayarak gençlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Leylek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.
    Fatih Çelik Başkanlığındaki TÜGVA Yönetiminde şu isimler yer aldı: