Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim yeni sezon öncesinde takımın hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışıyor. İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat’ın direktifleri doğrultusunda yapılan görev dağılımın ardından çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir takım yaratmak için kolları sıvayan ve ligin en iyi isimleri olarak göze çarpan 15 futbolcuya sözleşme imzalatan yönetim, takımın kurumsal yapıya kavuşması için de elinden geleni yapıyor.

Kentin şampiyonluk havasına bürünmesi ve şehrin birlik ve beraberlik içerisinde olması için de bir takım çalışmalar yapacak olan yönetim, Davraz Store konusunda önemli adımlar attı.

TÜM KENT YEŞİL-PEMBE OLACAK

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, “Önümüzdeki haftadan itibaren kent merkezi ve şehrin dikkat çeken yerlerine bayraklar asılacak. Ayrıca takıma katkı sağlamak için de işletmeler bayrakların üzerine firmaların ismini yazdırarak takımımıza katkı sağlayabilirler. Ayrıca kombine kartlarımızda önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak” dedi.

Bu arada bayrak ve kombine kartla ilgili +90 530 522 32 32 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.